WebmailPlaceholder Picture

Vi vil gerne være med

Siden virksomhedens start i 1999, har vi etableret eller deltaget i etableringen af en læng række projekter. 

Blandt de væsentligste vi selv har stået bag kan nævnes storskrald.dk og reparationsguiden.dk. 
Placeholder Picture

Disse projekter tager udgangspunkt i et ønske om at tilbyde et alternativ til den kritikløse brug-og-smid-væk kultur. Systemerne er siden etableringen blevet videreudviklet i samarbejde med en lang række kommuner og organisationer og videreudvikles fortsat. Se evt. mere på storskrald.dk
Gennem arbejdet med bl.a. storskrald.dk, er vi kommet i kontakt med en del aktører indenfor affaldsområdet og har gennem flere år deltaget i "Reparationsnetværket" - et projekt under Det Økologiske Råd.
Placeholder Picture

Vi udvikler selvfølgelig også systemer til andre. Her har vi bl.a. arbejdet med spørgeskemaundersøgelser, kortlægning af skoleelevers sundhedstilstand, work/life balance, aftenskole m.m.
Skulle du gå rundt med en idé til et projekt som du ikke lige synes du kan komme i gang med, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi deltager gerne i en uforpligtende, indledende snak om idéen og et evt. muligt samarbejde. Hvis vi når frem til, at vi sammen kan udvikle et bæredygtigt projekt, går vi gerne ind i et mere formaliseret samarbejde. 

Kontakt os gerne på nedenstående tlf./mail - så tager vi en snak om tingene.

& RASMUSSEN ApS


Dalagerlundvej 1  |  8990 Faarup  |  DK  |  +45 2789 8212  |  mail@ogr.dk