WebmailPlaceholder Picture

Hvor sikkert er sikkert?

I takt med, at flere og flere ting bliver forbundet med hinanden via internettet, stiger behovet for at sikre at dine eller din virksomheds vitale og fortrolige data bliver ved med at være fortrolige.

Da aktiviteten på internettet i disse år stiger exponentielt, vil ingen kunne garantere dig, at du aldrig nogensinde vil kunne blive udsat for hacking, phishing og hvad den mørke del af det globale netværk nu byder på.
Placeholder Picture

Omvendt kan man gøre rigtig mange ting for at minimere denne risiko, og ofte kræver det ikke en særlig stor indsats og heller ikke voldsomme økonomiske ressourcer at sikre sig bedst muligt.

Vi gør det vi kan

Vi har arbejdet med netværkssikkerhed igennem ganske mange år. Både i forbindelse med vore egne systemers drift, men også gennem arbejdet med en lang række kunders netværk, firewalls og andre sikkerhedsspecifikke emner.

Vi har specialiseret os i produkterne fra Sophos, men har også arbejdet med udstyr fra mange andre producenter. 
Placeholder Picture

Specialiseringen har ført til, at vi er certificeret Sophos Engineer og vi sørger løbende for, at bringe vores gennerelle viden på sikkerhedsområdet helt up-to-date.

Et godt tilbud 

Vi vil gerne tilbude jeres virksomhed en gratis, overordnet gennemgang af jeres setup, med efterfølgende forslag til hvor I bør sætte ind med forbedringer af sikkerheden på jeres netværk. 

Hvis I ønsker det, kan vi efterfølgende levere en fornuftig løsning indenfor både sikkerheds-hardware, -software og evt. re-konfigurering af jeres eksisterende miljø.
Placeholder Picture

Vi kan også hjælpe jer med at lave en sikker tilslutning til evt. hjemmearbejdspladser.

Kontakt os gerne med supplerende spørgsmål eller for at lave en aftale på nedenstående telefon/mail!

& RASMUSSEN ApS


Dalagerlundvej 1  |  8990 Faarup  |  DK  |  +45 2789 8212  |  mail@ogr.dk