WebmailPlaceholder Picture

CMS - standard eller håndlavet

Hvis man ønsker sig en ny hjemmeside findes der, som i så mange andre tilfælde, gratis skabeloner på internettet, man kan benytte sig af.

Det kan ofte være ganske udmærket at bruge WordPress, Joomla og andre produkter, men de fleste af dem har 2 indbyggede svagheder. Dels er de ganske tunge - dvs. de kan ikke håndtere ret mange samtidige brugere ad gangen, og samtidig er de - pga. deres åbenhed - et yndet hackermål.
Placeholder Picture

Som konsekvens heraf, har vi programmeret vores eget CMS-system helt fra bunden og har dermed kunnet gøre det utrolig nemt at bruge, utrolig "lightweight" (kan håndtere 3-400 gange flere brugere end et standard WordPress) og er let at tilpasse til den enkelte kunde. 

Næsten uanset hvilke ønsker du måtte have til din nye hjemmeside, kan vi hjælpe dig med det....og det bedste er næsten, at vi hjælper med opdateringen af dit indhold (indenfor rimelighedens grænser) uden det koster dig en krone ekstra.

Webshops er lidt noget andet

Mht. til webshops har vi tilgået opgaven lidt anderledes. Der findes så mange gode standardprodukter på markedet, at det ville være at opfinde den dybe tallerken igen, hvis man startede forfra - ikke mindst fordi en moderne webshop kræver tilslutning til regnskabssystemer, betalingssystemer o.m.a. 

Vi har derfor kastet vores kærlighed på et webshop-system der hedder Prestashop. Denne shop lægger vi på vore egne, sikrede systemer og tilpasser den til kundens ønsker og smag. 
Placeholder Picture

Der findes et hav af plugins til Prestashop (nogle gratis/andre ikke), som kan tilpasse shoppen til præcis til det miljø den skal fungere i (regnskabssystem, lager, betalingskort osv.)

Du får arbejdsro

Hvis du har behov for hjemmeside, webshop eller noget helt tredie, er det vigtigt for dig, at kunne koncentrere dig om din forretning eller dit budskab. 

Du skal ikke rode med opsætning, layout, teknik osv. men tage dig af det, du er allerbedst til. Det andet kan du trygt overlade til os. 

Kontakt på nedenstående mail eller telefon og lade os lave en aftale om en uforpligtende snak om mulighederne - enten hos dig eller hos os. Så tager vi den derfra!

& RASMUSSEN ApS


Dalagerlundvej 1  |  8990 Faarup  |  DK  |  +45 2789 8212  |  mail@ogr.dk