WebmailPlaceholder Picture

Kan du tåle at miste dine data?

Har du styr på din virksomheds data? Er du sikret hvis en computer går i stykker, bliver udsat for virus eller hackerangreb, så alle data forsvinder? Hvor lang tid spilder du, hvis du kommer til at overskrive vigtige dokumenter? Kan du undvære din telefons kontaktpersoner, hvis den skulle gå i stykker?
Placeholder Picture

Det hjælper vi dig med at finde svarene på, og samtidig har vi også en række løsninger der kan hjælpe dig til at undgå problemer.
Med et fjernbackup-system fra & RASMUSSEN er dine data i sikre hænder. Vi automatiserer din kopi-procedure og gemmer en sikkerhedskopi af alt det du gerne vil have sikret.

Det foregår lynhurtigt over internettet til vores servere, så intet går tabt, selv hvis du skulle være uheldig at blive udsat for brand eller indbrud.

Skulle uheldet være ude, kan du få reetableret dine data lynhurtigt.

Forebyg med verdens bedste antivirus

Placeholder Picture
Vi forhandler et af verdens allerbedste antivirus-løsninger - ESET's NOD32. SIkkerhedssoftwaren har vundet adskillige priser og er altid med i front, når antivirusprogrammer bliver testet.

Samtidig bruger NOD32 ikke ret mange af din maskines dyrebare ressourcer, men lever en stille og årvågen tilværelse i baggrunden, mens den holder øje med potentielle risici.

Ring til Karsten på tlf. 27 89 82 13 eller e-mail kk@ogr.dk og få en uforpligtende snak om dine behov. Vi kommer også gerne på besøg og hjælper med at finde en god løsning.

& RASMUSSEN ApS


Dalagerlundvej 1  |  8990 Faarup  |  DK  |  +45 2789 8212  |  mail@ogr.dk